Newsletter

1. Splošno

S prijavo na Gremo jadrat spletne novice se uporabnik strinja s prejemanjem promocijskih sporočil na elektronski naslov, ki ga vnese ob prijavi. Namen spletne novice je obveščanje uporabnikov o aktualnih novicah ter ponudbah in promocijah.

2. Pogostost objav

Spletne novice je običajno pošiljamo enkrat mesečno.

3. Omejitev odgovornosti

Gremo jadrat si pridržuje pravico, da spletne novice kadarkoli spremeni ali ukine brez predhodnega obvestila. Gremo jadrat si pridržuje pravico tudi do implementacije novih funkcij, ki razširijo ali izboljšajo delovanje storitve. Gremo jadrat si prav tako pridržuje pravico do prekinitve naročnine posameznega uporabnika brez predhodnega obvestila, Gremo jadrat pa bo to pravico uveljavljal kadar meni, da se je uporabnik prijavil z ponarejenimi podatki.

4. Dvojna prijava

Gremo jadrat od naročnikov zahteva, da svoj elektronski naslov tekom prijave potrdijo. S klikom na gumb za oddajo prijave bo porabnik na vnešeni e-poštni naslov prejel sporočilo s povezavo za potrditev naslova. S klikom na potrditveno povezavo je prijava zaključena.

5. Varovanje in obdelava osebnih podatkov

Gremo jadrat se zavezuje, da bo podatke pridobljene preko prijav na spletne novice uporabil izključno za namen izvajanja storitve. Gremo jadrat se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Uporabnik se lahko prijavi na sledeče sezname prejemnikov spletnih novic:

  • eNovice - Za obveščanje o aktualnih novicah.
  • Ponudbe in promocije - Za obveščanje o aktualnih promocijah in ugodnih ponudbah.

Gremo jadrat v prijavi na spletne novice zbira in obdeluje sledeče podatke:

  • E-poštni naslov - Za obveščanje o spletnih novicah po elektronski pošti.
  • Ime - Za naslovnikom prilagojeno naslavljanje elektronskih sporočil.
  • Priimek - Za naslovnikom prilagojeno naslavljanje elektronskih sporočil.